Podologie Marie Brille

Over Marie Brille

Praktijk Podologie Marie Brille

Welkom bij mijn praktijk!

Mijn naam is Marie Brille, en ik ben afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool in 2019. Na mijn afstuderen liep ik mijn eindstage in de podopraktijk van Mieke Fransen in Wichelen, waar ik direct na mijn afstuderen ben blijven werken.

In juli 2021 heb ik mijn eigen praktijk gestart in bijberoep, waar ik me uitsluitend bezighield met instrumentele behandelingen van huid en nagel. Vanaf augustus 2023 heb ik mijn praktijk uitgebreid en kunt u bij mij terecht voor zowel instrumentele behandelingen als podologische zooltherapie.

Ik heb bewust gekozen om deze twee diensten apart aan te bieden, omdat ik nog steeds fulltime werk in de groepspraktijk te Wichelen. Dit stelt mij in staat om waardevolle ervaring op te doen en u de best mogelijke zorg te bieden.

Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in mijn praktijk en u te helpen met uw voetproblemen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen kunnen we werken aan een gezonde en comfortabele toekomst voor uw voeten!